HC-S3000

Bilgisayar Kontrollü Sistem: Dijital ekran üzerinden dikiş desenleri, hız ve diğer parametreler kolayca ayarlanabilir.

Tek İğne Sistemi: İnce ve hassas dikişler ile kaliteli kapitone deseni elde edilir.

Dijital Desen Seçenekleri: Farklı kapitone desenleri dijital olarak seçilip programlanabilir, esnek tasarım imkanı sunar.

Yüksek Hassasiyetli Kumaş Besleme: Kumaş düzgün bir şekilde beslenir, kaymalar engellenir ve dikiş desenleri her zaman düzgün olur.

Düşük Gürültü ve Vibrasyon: Yüksek hızda çalışırken bile düşük gürültü ve düşük vibrasyon seviyesi sağlar, konforlu çalışma ortamı sunar.

Çoklu Hız Ayarları: Farklı kumaş tiplerine göre hız ayarları yapılabilir, böylece her tür kumaş için en iyi sonuç elde edilir.

Kolay Bakım ve Temizlik: Modüler tasarım sayesinde bakım ve temizlik kolayca yapılabilir, üretim sürekliliği sağlanır.

Yüksek Dikiş Kalitesi: Düzgün ve sağlam dikişler ile estetik ve dayanıklı ürünler elde edilir.

Quilt width ≤2400mm
Quilt thickness ≤80mm
Needle size DP ×17 21#/22#/23#
Stitch (2-6)mm
Rotating speed of needle 2000RPM
Production speed 40-120 m/h
Production speed (40-120)m/h
Power 8.8kw
Voltage

3-Phase,380V,50Hz/

3-Phase,220V,50Hz

Gross weight 4500Kg
Size(L × W × H) 10000 × 4500 × 1600mm